SHFT - Kverneland Bil

SHFT - En abonnementsløsning for biler

SHFT er en abonnementstjenesten som skiller seg fra andre løsninger som finnes på markedet i dag – først og fremst fordi man slipper å binde seg over lengre perioder. Er du ikke klar for å kjøpe bil akkurat nå? Lei en av oss og du kan bytte bil når du vil! Du er altså ikke låst til samme modell, som med leasing. Vil du ha en bil som er større eller mindre, bytter du bare. Dette er en fleksibel løsning hvor du kan disponere en bil som om den skulle være din egen i de periodene hvor behover er der. Du trenger heller ikke binde over en lengre en periode eller å investere kapital i en bil.

     

Din egen bil med alt inkludert til fast pris

Med SHFT opplever du det akkurat som om du skulle eid din egen bil, bortsett fra eventuelle bekymringer du måtte ha ved å eie din egen bil. I tillegg har du muligheten til å avslutte abonnementet når det passer deg, med et 30-dagers løpende abonnement og ingen bindingstid.

Dette gir deg en god oversikt over hvor mye du må betale hver måned og du får i tillegg service, forsikring og dekkskifte inkludert. Vi kan og garantere leiebil ved service og veihjelp for ingen ekstra kostnad. Det er ingen skulte kostnader og vi tar ingen gebyrer ved oppstart.

Du kan i tillegg få velge den bilen du ønsker å bruke blant et stort utvalg av nyere biler. Dermed kan du velge en bil som passer dine behov, alt avhengig av om du trenger en familiebil med god plass eller om du ønsker en mindre kompakt bil tilpasset å kjøre i byen.

     

Kverneland Bil kan tilby SHFT i Bergen, Stavanger, Sandnes, Bryne og Haugesund. Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon. Du kan og besøke nettsiden https://shft.no/FAQ for mer informasjon om SHFT. 

Kontakt oss

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser