Mekanisk verksted

Mekanisk verksted

Våre verksteder er autorisert for alle bilmerker og godkjent av forsikringsselskapene.
Alle våre mekanikerne er høyt kvalifiserte fagfolk, som jevnlig deltar på opplæringsprogram med ny teknologi som tema. Opplæringsprogrammene omfatter alle bilmerker.

Vi besitter det siste utstyret for diagnose av feilkilder, og har direkte "hot-line" til bilfabrikantenes spesialister. Vi holdes også løpende oppdatert om løsninger som er brukt med suksess i andre land i verden for lignende problemer som kanskje din bil har utviklet.

Vi tør uten videre å si at små lokale verksteder ikke kan matche vår interne kompetanse og eksterne ekspertise. Heller ikke de store billigkjedene. Det kan hende at en gal liten "reparasjon" et annet sted kan føre til større problemer. Da er det ofte billigere å finne – og fikse – feilen, på et skikkelig merkeverksted!

Vi prøver gjerne å tilpasse service og EU-kontroll så du slipper å komme to ganger. Da får du ofte også en gunstigere totalpris!

Våre verkstedslokaler holder høy standard, både med tanke på HMS for våre ansatte og når det kommer til lave utslipp til miljøet.

Kontakt ossBestill verkstedtime

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser