2020 Ford Explorer 3,0 V6 Ecoboost PHEV ST-Line

Kr 849 900

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Bensin/Elektrisitet
22100Km
2956
5

Detaljer

Ford Explorer 3,0 V6 Ecoboost PHEV ST-Line

Kr 849 900

Inkl. omregistrering

Ford Explorer 3,0 V6 EcoBoost PHEV ST-Line klar for omgående levering!

Ny bil til påskeferien?

457hk, 825nm og plass til 7 personer. I nye Ford Explorer ST-Line får du sportsbil og familiebil i en og samme pakke! Explorer har et avansert 4x4-system, med hele syv ulike kjøremoduser som sørger for å ta deg frem uansett underlag. Med elektrisk rekkevidde på 40 km. kan du kjøre på ren elkraft i nærområdet, samtidig som man har en stor og kraftig EcoBoost-motor på lengre turer. I Ford Explorer har du rikelig med plass, bagasjerommet rommer 330 liter som 7 seter, 1.140 liter som 5 seter og hele 2.270 liter som 2 seter. Bakkeklaring er på 21 cm.

Leveres med resterende nybilgaranti til 18.08.2025 eller 100.000 km som gir god trygghet i årene som kommer.

Nye Ford Explorer er en SUV som oppfyller de fleste ønsker: Bilens tøffe eksteriør er designet for å skape en følelse av kraft. Det allsidige interiøret har en stilig finish og byr på komfortabel transport for opptil syv personer, og har samtidig generøs oppbevaringsplass. En avansert ladbar hybrid drivlinje kombinert med et intelligent firehjulstrekksystem leverer imponerende kraft og ytelse. Med en rekke ekstra funksjoner og smarte teknologier er Ford Explorer konstruert for at du skal kunne utfordre verden uten å ofre verken komfort eller stil.

I nye Ford Explorer omgis du med masse moderne teknologi. Skreddersy bilens ytelse til bykjøring, fjellveier og alt som er imellom med det avanserte terrengstyringssystemet. Eller slapp av på lange turer ved å aktivere den adaptive cruisekontrollen med køassistent. Du kan til og med velge om du vil kjøre på elektrisk kraft, bensin eller en kombinasjon av begge. Alle disse systemene jobber sammen på sømløst vis, og hever opplevelsen hver gang du setter deg bak rattet.

En bedre måte å reise på: Hver eneste linje på dashbordet. Hver eneste søm i de lekre skinnsetene. Alle materialene som er brukt i kupeén. Ingen detaljer ble oversett i designet av nye Explorers elegante og allsidige interiør. Med et skreddersydd B&O-system, 12,3ʺ digitalt instrumentpanel og et smart FordPass-modem, vil du vil lete etter en unnskyldning til å ta deg en kjøretur.

Nye Ford Explorer er en god blanding av robust kapasitet og avansert hybrid-effektivitet. Det sømløse ladbare hybrid-systemet med en 3,0-liters V6 EcoBoost-bensinmotor hjelper deg å møte verden på en mer effektiv måte. En avansert 10-trinns girkasse med roterende girvelger sørger for at du alltid bruker rett gir til rett tid. Dette er en SUV som er spesiallaget for å gi deg en fantastisk kjøreopplevelse og ekstraordinær kontroll på veien.

Laget for eventyr: Nye Ford Explorer er både pålitelig og allsidig. Det er plass til at opptil syv personer kan sitte komfortabelt. Med alle setene nedfelt får du tilgang på 2 274 liter med nyttig bagasjeplass, og med et dreiemoment på hele 825 Nm kan du dessuten taue opptil 2 500 kg. Så uansett om du planlegger en helgetur med golfing eller en langtur med familien, vil du aldri ha for lite plass.

Leveres med Nybilgaranti til 18.08.2025 eller 100.000 km som gir god trygghet de neste årene!

Av utstyr på denne bilen vil vi nevne: LED hovedlys, Panorama glasstak, 10-veis elektrisk justering av seter foran, Forseter med varme og kjøling, Varme i ratt, Oppvarmet frontrute, 3-sone autoklima, Automatgir med rattgir, Alarm, Stemningsbelysning, 10,1" touchskjerm med SYNC3, B&O Premium lydpakke, Navigasjon, 12,3" heldigitalt instrument, Ford Pass Connect (modem med 4G tilgang), Adaptiv cruisekontroll, Nøkkelfritt system, Parkeringssensorer foran, bak og på sidene inkl. parkassist, Ryggekamera med spyler for å rense linse, Frontkamera med spyler for å rense linse, Blindsonevarsler (BLIS), Filskiftevarsler og lanekeeper, Elektrisk bakluke, Hengerfeste med tilhenger stabilisator, 7 kjøremoduser (Normal, Sport, Terreng, Glatt, Tauemodus, Eco, Dyp snø og Sand), med mer..

Dekk og felger: Leveres med sommer og vinterhjul. Vinterhjul uten pigg.

Neste EU-kontroll: Innen 18.08.2024.

Ta kontakt med våre bruktbilselgere:

Lasse Berg Hagen 912 16 000 / [email protected]

Erik Basteson 958 92 767 / [email protected]

  • GARANTI
  • INNBYTTE
  • GUNSTIG FINANSIERING
  • GUNSTIG FORSIKRING

Kverneland Bil Bergen er Bergens eneste merkeforhandler på Ford. Gode garantier og trygge gode bruktbilkjøp siden 1921.

Velkommen innom til oss!

Forbehold om feil i annonsen.

KVERNELAND BIL AS Ren bilglede. Siden 1921.

Har du innbyttebil? Vi tar alle bilmerker i innbytte, samt el.bil (Leaf, e-Golf, Soul etc.) For at vi skal kunne vurdere din bil best mulig trenger vi bilens registreringsnummer, kilometerstand, utstyrsnivå, informasjon om tilstand og gjerne noen bilder av bilen.

Trenger du finansiering? Kverneland bil samarbeider med de største aktørene innen finansiering. Vi tilbyr gunstig finansiering fra kr 0,- kontant med opptil 10 års nedbetalingstid. Kverneland bil sine finansieringspartnere er bl.a. Santander Consumer Bank, Gjensidige finans, Sparebank 1 finans med flere. Vi skreddersyr den beste finansieringsløsningen for deg! Velger du finansiering via oss går kjøpsprosessen vesentlig kjappere, og du får i tillegg svært gode betingelser.

Trenger du forsikring? Kverneland bil samarbeider med de største aktørene innen forsikring som bl.a. IF forsikring, Gjensidige forsikring, Enter/Tryg forsikring og Sparebank 1 forsikring. Velger du forsikring via Kverneland bil så får du som kunde svært gode fordeler.

Omregistrering: Som godkjent autoreg-forhandler av Statens vegvesen ordner vi omregistrering av bil til ny eier i løpet av få minutter, alle dager i uken. Husk å ta med din påloggingsmetode (bank-id på mobil eller brikke) når du henter eller skal kjøpe bil av oss.

Garanti = Trygghet: Hos Kverneland bil leverer vi alle biler med minimum 6 mnd. / 10.000 km Bruktbilgaranti hvis bilen er utenfor Nybilgaranti på 5 år eller 100.000 km fra f.g.reg.dato. Kverneland bil sin Bruktbilgaranti er en omfattende garanti som dekker bl.a. Motor, Girkasse, Kjølesystem, Styring/hjuloppheng, Drivlinje, Fjæring, Bremsesystem, Elektrisk anlegg, Klimaanlegg mm. Ta kontakt med selger for mer utfyllende informasjon vedr. dekningsgrad.

Ekstrautstyr og tilbehør: Vi leverer tilbehør til alle våre biler etter ønske, som for eksempel: Hengerfeste, Takbøyler, Takstativ, Skiboks, DAB+ radio, Parkvarmer mm.

Levering: Kverneland bil er behjelpelig med frakt over hele landet til svært gode priser. Noen eksempler: Bergen – Oslo Kr 2400,- + mva Bergen – Kristiansand Kr 3700,- + mva Bergen – Stavanger Kr 2900,- + mva Bergen – Trondheim kr 5260,- + mva Bergen – Tromsø kr 10615,- + mva Bergen – Hammerfest kr 10615,- + mva

KVERNELAND BIL AS Ren bilglede. Siden 1921.

Spesifikasjoner

Ford Explorer 3,0 V6 Ecoboost PHEV ST-Line

Kr 849 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Explorer
Variant 3,0 V6 Ecoboost PHEV ST-Line
KM-stand 22100 Km
Registrert dato 18/08/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2956
Motorkraft 457 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 66 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 3160 kg
Registreringsnummer SX15605
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF02K8GYXLGB78202
Referanse 0aba230b-b2c8-401b-9ae7-81a3f30c5472
NB - Payload 619

Tilbehør bil

Ford Explorer 3,0 V6 Ecoboost PHEV ST-Line

Kr 849 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisecontroll;Adaptive hovedlykter;Aktiv Førerhjelp;Android Auto;Apple Car Play;Blindsonevarsling;Bluetooth;DAB+ radio;Dekktrykkovervåking;Digital klima;Filskiftevarsler;Fjernstyrt sentrallås;Kollisjonsvarsling;LED Kjørelys;LED lys;Navigasjon;Nøkkelfritt system;Oppvarmet Frontrute;Oppvarmet ratt;Panorama Glasstak;Parkerings Assistent;Ryggekamera;Sommerhjul på alufelger;Stor skjerm;USB tilkobling;Varme i Ratt;Vinterhjul på alufelger;Xenonlys;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektrisk bakluke;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Forbehold om trykkfeil;Glasstak;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Regnsensor;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Stemmestyring;Tonede ruter;Trafikkskiltgjenkjenner;Varme i seter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 16.30

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 14.00Erik Basteson
Salgssjef bruktbil

Tlf: 958 92 767

Lasse Berg Hagen
Salgskonsulent Bruktbil

Tlf: 912 16 000

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger