Ranger Thunder leasingkampanje

Med Ranger Thunder får du et mer eksklusivt interiør og eksteriør på vinneren av International Pickup of the Year 2020. Ranger Thunder bygger på Fords svært populære Ranger Wildtrak-serie og kombinerer høy utstyrsgrad med tøffe firehjulstrekkegenskaper og optimalisert arbeidskapasitet.

Leasingpris: 3390,-/mnd.

Nye Ranger Thunder kommer som en ferdig utstyrt og iøynefallende pickup hvor designet fremhever modellens eksklusivitet. Med lakkfargen Sea Grey, eksklusive 18 tommers svarte aluminumsfelger og Ebony Black farge både på grill, støtfanger bak, beskyttelsesplater, sportsbøyle, dørhåndtak og rundt tåkelysene. Tøffe røde detaljer i grillen og på sportsbøylen og Thunder-logoer med en tredimensjonal effekt, er også med på å gjøre pickupen til noe helt utenom det vanlige. Nye Ranger Thunder kommer som en ferdig utstyrt og iøynefallende pickup hvor designet fremhever modellens eksklusivitet. Med lakkfargen Sea Grey, eksklusive 18 tommers svarte aluminumsfelger og Ebony Black farge både på grill, støtfanger bak, beskyttelsesplater, sportsbøyle, dørhåndtak og rundt tåkelysene. Tøffe røde detaljer i grillen og på sportsbøylen og Thunder-logoer med en tredimensjonal effekt, er også med på å gjøre pickupen til noe helt utenom det vanlige.

Ta kontakt med oss idag for mer informasjon og for å prøvekjøre kraftige Ranger Thunder.

Kontakt ossBestill prøvekjøringLes mer om Ranger Thunder

Pris eks MVA, inkl. Frakt/levering til Vestland/Rogaland. Startleie: kr 50 000,-. Månedsleie: kr 3 390,-. Termingebyr kr 95,- og etabl.gebyr: 4 790,- kommer i tillegg. 0,99% rente Avtaletid: 36 mnd og finansiering fra Ford Credit. Total kjørelengde: 45 000 km. Totalkost kr 176 830,- Alle priser er ekskl. mva. Forbehold om prisendringer og trykkfeil. Forutsetter salg til næringsdrivende.

Andre tilbud du kan være interessert i...
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger