COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

23.04.2018

Bør man kjøpe el-bil, hybrid eller går det an å kjøre en bensinbil noen år til?

Salgssjef hos Kverneland forteller om løsningen for de som vurderer å kjøpe elektrisk bil.


Løsningen

Salgssjef hos Kverneland forteller om løsningen for de som vurderer å kjøpe elektrisk bil, men som ønsker å vente med å kjøpe el- eller hybridbil til teknologien er blitt bedre og politikken er blitt tydeligere.

 

– Vi mener dette er den beste løsningen for folk. Mange synes det er vanskelig å velge bil fordi mange ting er uavklarte. Bør man kjøpe el-bil, hybrid eller går det an å kjøre en dieselbil noen år til? Vi mener å ha funnet løsningen.

 

Og løsningen er enkel: Du kjøper en bensin- eller dieselbil og med på kjøpet får du førsterett på de elektriske og hybride bilene fra Ford som kommer i løpet av 2019. På den måten får du den siste elektriske bilen først, samtidig som du i mellomtiden kjører rundt i en av markedets mest økonomiske drivstoffbilene.

 

"Aldri vært vanskeligere å kjøpe bil"

 

De fleste er enige i at det er vanskelig å velge. For inntil videre er det fremdeles el-bilene i en relativt tidlig stadie. Utviklingen går rivende fort, og å kjøpe en el-bil i dag som ikke tilfredsstiller kravene til mobilitet fullt ut, er ubehagelig. Samtidig er det risiko å kjøpe en splitter ny bil som brenner diesel eller bensin. For hva vil skje med annenhåndsverdien på den?

Noe av problemet med bilkjøp i dag er at annenhåndsverdien nesten er umulig å sette. Grunnen er at utviklingen går så fort, og politikken er så diffus at det er vanskelig å kunne forutse eksakt verdi av en bil to-tre år frem i tid. Med løsningen «next» trenger du ikke tenke på risikoen i det hele tatt. Den er det nemlig Kverneland som tar, forklarer salgssjefen:

 

– Det er vi som tar risikoen for deg. Gjennom en svært gunstig privat leasing-avtale med oss, får du bruke en toppmoderne bil fra oss, og når din nye Ford-elbil er klar for levering, bytter vi den med bilen du leaser fra oss. Enklere, tryggere og mer fremtidsrettet bilhold får du nok ikke, sier salgssjefen og legger til:

 

– Det eneste risikoen du løper, er å bli stoppet om noen år av nysgjerrige naboer fordi du er den første som kjører rundt i den hypermoderne Ford-modellen.

Stig-Ove Martinsen

Salgssjef


Vil du ha ny bil nå, men ønsker å vente til el-bilene er gode nok?


Kjøp en helt ny Ford og bytt den ut når Ford kommer med neste generasjons el-bil. Vi kaller det Electric NextFORDelene som Electric Next kunde

  • Fleksibel leasing (lever bilen inn når din nye Ford el-bil er klar)
  • Først i køen på ny elbil fra Ford
  • VIP-visning av nye modeller


TA KONTAKT MED OSS PÅ TLF. 55 98 43 00
Nyheter