COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2020 Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 354 900

Inkl. omregistrering

2020
Manuell
Bensin/Elektrisitet
2000Km
999
5

Detaljer

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 354 900

Inkl. omregistrering

TRYGG PRØVEKJØRING HOS KVERNELAND BIL AS

Det er fremdeles mulig å prøvekjøre bruktbil hos oss, og vi vil med dette redegjøre for de tiltak vi utfører for at du som kunde skal føle deg trygg ved en handel. Alle våre bruktbiler går nå igjennom en omfattende desinfisering både innvendig og utvendig, der samme prosedyre blir utført mellom hver prøvekjøring. For å redusere eventuell smittefare vil også alle kunder bli tilbudt engangshansker når dere ankommer vårt salgslokale.

Koronasmitte er noe vi i Kverneland bil tar på sterkeste alvor, og vi vil fortløpende tilpasse oss de krav og anbefalinger som gis av myndighetene.

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk Mild hybrid ST-Line klar for omgående levering, på vårt bilanlegg på Haukås i Åsane.

Da dette er en Demobil som er i daglig drift, er det fint om du ringer på forhånd og lager en avtale, slik at vi vet at bilen er inne når du kommer.

NYE FORD PUMA Designet slik at du får maksimalt ut av hverdagen din. Med innovative og førerfokuserte løsninger, dristig utvendig SUV-styling og smarte EcoBoost hybrid-motorer. Ford Puma er lekker å se på og praktisk å bruke.

Teknologi som gjør kjøringen til en glede Ford Puma har en rekke innovative funksjoner som er utviklet for å øke kjøregleden din. Valgbare kjøremoduser og Ford Co-Pilot360 er en imponerende samling teknologier som bidrar til å styre akselerasjon, bremsing og styring. Dette inkluderer adaptiv cruisekontroll, kollisjonsforebygging og unnvikende styringshjelp, som holder øye med veien foran og varsler om potensielle farer.

Smart plassutnyttelse En moderne livsstil krever ofte oppfinnsomme løsninger for å utnytte plassen. Ford Puma omfavner denne tenkemåten med bagasjekapasitet i verdensklasse.

Puma er en flott kombinasjon av sporty design og gjennomtenkte praktiske løsninger.

Av utstyr på denne bilen vil vi nevne: Panorama glasstak, Parkeringsensorer foran, bak og på sidene inkl. parkassist, Adaptiv cruisekontroll, Nøkkelløs adkomst og start, Navigasjon, Elektrisk bakluke med sparkesenson, Trådløs lading av mobil, Oppvarmet frontrute, B&O play, Oppvarmet frontrute, Rattvarme, BLIS (blindsonevakt), Filskiftvarsling, Kollisjonsvarsling, Trafikkskiltleser, Digital klima, Tonede ruter med mer..

Dekk og felger: Leveres med sommer og vinterhjul.

Neste EU-kontroll: Innen 21.02.2024

Spesifikasjoner

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 354 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Puma
Variant 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line
KM-stand 2000 Km
Registrert dato 12/02/2020
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 155 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 99 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 1765 kg
Registreringsnummer SX12398
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse c1db69e0-4a07-40eb-9682-dbba2ccd47dd
NB - Payload 480

Tilbehør bil

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 354 900

Inkl. omregistrering

Annet
"NORSK" bil;1 Eier / LAV km;5 Års Nybil Garanti fra 1 gangs registrering;Activ City Stop;Adaptiv Cruise Control;Aktiv Førerhjelp;Android Auto;Automatiske kjørelys;Avstandsvarsling;Avtagbart hengerfeste;Bang & Olufsen Stereo;BLIS (Blind-sone-vakt);Bluetooth musikkstreaming / telefoni;DAB+ radio;Dekktrykkovervåking;Delskinn;Digital klima;El, innfellbare speil;Elektrisk Bakluke;Filskiftvarsler Lanekeeper;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsvarsling;LED lys;Lukeparkerings Asistent;Metallic lakk;Multimedia anlegg;Mørktonede Ruter;Navigasjonssystem;Nøkkelfritt system;Oppvarmet Frontrute;Parkerings Assistent;Ryggekamera;Sommerhjul på alufelger;Start/Stopp system (Kan deaktiveres);Trafikkskiltgjenkjenner;USB tilkobling;Vinterhjul på alufelger;Xenonlys;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;AUX;Beltevarsler;Delte bakseter;Delvis skinnseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Koppholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Midt armlene;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Panorama glasstak;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider
Man - fre 08:30 - 16:30
Tor 08:30 - 19:00
Lør 10:00 - 14:00


Erik Basteson
Bruktbilsjef

Tel: 958 92 767

Erik Svane
Salgskonsulent bruktbil

Tel: 465 05 345